lu.se

Medicinska fakulteten

Lunds universitet

Meny

Samverkan

Välkommen till de evenemang och aktiviteter som Medicinska fakulteten arrangerar eller medverkar vid! 

Är du lärare, yrkes-och studievägledare eller arbetsförmedlare? Har du några idéer kring hur vi skulle kunna samverka? 
Kontakta Jenny.Arfwedson@med.lu.se 


Besök på skolor eller arbetsförmedlingar

Våra studentambassadörer (studenter som fått utbildning för att informera) eller studievägledare besöker gärna din skola eller arbetsförmedling för att berätta om våra utbildningar och om hur det är att studera på högskolenivå.

Lunds universitets inspirationsdagar 

I november månad kan du besöka universitet och få information om utbildningar och studentliv. Alla fakulteter vid universitetet öppnar upp sina dörrar. På Medicinska fakulteten finns studenter och studievägledare på plats för att svara på dina frågor.

Öppet hus vid Lunds universitet 

Träffa våra studenter på en utbildningsmässa i centrala Lund. Under dagen kan du prata med studenter, lyssna på föreläsningar och delta i en guidad tur  (en lördag eller söndag i mars eller april).

Utbildningsmässor

Medicinska fakultetens studenter och studievägledare finns på plats för att svara på dina frågor om programmen och hur det är att studera i Lund på olika utbildningsmässor under året.

För studie- och yrkesvägledare, arbetsförmedlare och andra som i sin yrkesroll vägleder och informerar

Medicinska fakulteten erbjuder emellanåt en dag med information om utbildningar, arbetsmarknad, stöd och resurser som erbjuds vid Lunds universitet och annat (enligt önskemål) som berör högskolestudier.

Naturvetenskap Medicin Teknik, Studiedagar för gymnasieelever och lärare

Spännande populärvetenskapliga föreläsningar och demonstrationer inom områdena naturvetenskap, medicin och teknik för lärare och gymnasieelever (en vecka i mars).

Uppdragsutbildning

Medicinska fakulteten erbjuder uppdragsutbildning genom Lund University Commissioned Education. Uppdragsutbildning arrangeras mot betalning av uppdragsgivaren och kan skräddarsys efter önskemål.

Kontaktperson

Jenny Arfwedson
Studievägledare/Kommunikatör
Telefon 046-2221966
E-post: Jenny.Arfwedson@med.lu.se