Enheten rekrytering, lön och HR-stöd

Enheten rekrytering, lön och HR-stöd består av två avdelningar som ger stöd åt fakultetsledning, infrastrukturorganisationer och institutioner.

Avdelningen för rekrytering och lön arbetar främst med lärarrekryteringar, lönebildningsprocessen och International Academic Staff Support (IASS).

Vad avser lärarrekryteringar ansvarar avdelningen för anställning av

• professor (även adjungerad professor, gästprofessor, seniorprofessorer och befordran till professor)
  • universitetslektor (även adjungerad universitetslektor och befordran till universitetslektor)
  • biträdande universitetslektor

Rekrytering av universitetsadjunkter, doktorander och postdoktorer handläggs av berörd institution.

Avdelningen för HR-stöd arbetar med HR-strategiskt arbete, ledningsstöd, kunskapsstöd och rådgivning i HR-frågor.

Kajsa Johnsson

Chef enheten rekrytering, lön och HR-stöd

Ledning av personalarbetet och beredning av läraranställningar, revisionsförhandlingar (områdesförhandlare), beslut om löneinplacering och arvoden, dispenser, arbetsrättsfrågor.

kajsa johnsson

Kajsa.Johnsson@med.lu.se

Mikael Rydahl

HR-chef

Chef för avdelningen HR-stöd. Ansvar för fakultetsövergripande HR-frågor, ledningsstöd i frågor avseende organisatorisk- och social arbetsmiljö samt utvecklingsfrågor. Kontaktperson för MBL-förhandling, övertalighet och SSC Primula.

mikael rydahl

Mikael.Rydahl@med.lu.se

Helene Berggren

(Måndag - torsdag)

Helene Berggren

Helene.Berggren@med.lu.se

Malin Rehnstam

Personalsamordnare

Ansvar för HR-stöd till institutioner och infrastrukturorganisationer. Handlägger stipendier på en övergripande nivå samt administrerar titlar och löneinplaceringar. Kunskapsstöd och rådgivning till institutionerna för kliniska vetenskaper i Malmö, experimentell medicinsk vetenskap och hälsovetenskaper, samt Kansli M, CRC service, BMC service och Lund University Bioimaging Center.

malin rehnstam

Malin.Rehnstam@med.lu.se

Caterina Ivarsson

Personalsamordnare

Ansvar för HR-stöd till institutioner och infrastrukturorganisationer. Handlägger stipendier på en övergripande nivå samt administrerar titlar och löneinplaceringar. Kunskapsstöd och rådgivning till institutionerna för kliniska vetenskaper i Lund, laboratoriemedicin och translationell medicin, samt enheten för biomedicinsk service, HSC service, MedCUL och Bibliotek & IKT.

Caterina.Ivarsson@med.lu.se

Hülya Leeb-Lundberg

Personalkonsult ansvarig för International Academic Staff Support (IASS).
(måndag-torsdag)

Stöd för institutioner och fakultetsledningen med att ta emot internationella postdocs och lärare. Myndighetskontakter, bostadsfrågor, etc. För internationella stundenter: kontakta internationella avdelningen. Institutionerna ansvarar för internationella doktorander.

huelya leeb lundberg

Hulya.Leeb-Lundberg@med.lu.se

Robert Norrman

robert norrman

Robert.Norrman@med.lu.se

Aldiana Sikiric

Rekryteringshandläggare för läraranställningar.
Arbetsmiljösamordnare för medicinska fakulteten.

aldiana sikiric

Aldiana.Sikiric@med.lu.se