Intramed

Medicinska fakultetens interna webbplats

Val till institutionsstyrelse EMV 2019-2021

Val av ledamöter till styrelsen för Experimentell Medicinsk Vetenskap (EMV)

Val av ledamöter till EMV institutionsstyrelse för perioden 1 januari 2019–31 december 2021 är avslutat. Ett elektroniskt val ägde rum 26 november –9 december 2018. På denna sida kan du se valresultatet.

Election of members to the management board for Experimental Medical Science (EMV)

Election of members to the management board for EMV for the period January 1, 2019 - December 31, 2021 has been completed. An electronic election took place between Monday, November 26 and Sunday, December 9, 2018. On this page you can see the results.

Sju ordinarie ledamöter för kategorin lärare/Seven ordinary members for the category of academic staff:

Åsa Petersén
Eva Degerman
Mauno Vihinen
Udo Häcker
Malin Parmar
Tomas Leanderson
Catarina Rippe

Tre suppleanter för företrädare för lärare/Three alternates for the academic staff representative:

Cecilia Andersson
Sonja Aits
Darcy Wagner