Intramed

Medicinska fakultetens interna webbplats

Stöd för ERC Starting Grants

2021-09-10

European Research Council Starting Grants är öppna för forskare 2 - 7 år efter sin doktorsexamen och ger upp till 1,5 miljoner euro i upp till 5 år. Nästa utlysning är StG 2022, med preliminär deadline den 13 januari 2022. Research Services ger stöd till alla forskare på Lund som är intresserade att söka ERC Starting Grants. Våra kommande evenemang är:

ERC Starting Grant workshop

Öppen för forskare som planerar att söka ERC Starting Grant (StG) med Lunds universitet som ’Host Institution’. Workshopen kommer att hållas på engelska via Zoom.

Datum: Tisdagen den 28 september 2021, kl 09:00 - 15:00.

Extra session och training camp för ERC Starting Grants

Utöver workshopen den 28 september kommer Research Services att organisera två andra evenemang i syfte att ge sökande extra stöd under utlysningen 2022. Du är välkommen att anmäla dig för dessa aktiviteter om du planerar att söka ERC Starting Grant under utlysningen 2022.

Datum: 8 oktober (börja skriva din ansökan och få feedback på ditt CV/track record) och veckan 29 november-3 december (två dagars ’training camp’).

Anmäl dig här (för alla Start Grant stödevenemang) senast den 24 september 2021.

Kontakta John Phillips john.phillips@fs.lu.se om du har frågor.

Blogg om stöd för ERC starting grants